Welkom

Zoekt u ook iets anders dan de standaard?

Zelfstandig duurzaam wonen te midden van het groen in een rustige, landelijke omgeving. Wonen met oog en oor voor elkaar, waar een gemeenschappelijke tuin, een schuur met gezamenlijk gereedschap en een ruimte voor feestjes, vergaderingen en logees, bijdragen aan een actief en sociaal leven. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze lang gekoesterde wens komt in vervulling met de realisatie van Buurtschap De Gast. En daar zijn we erg trots op.

In deze ‘box’ komt u van alles te weten over dit unieke project: over de ligging (landelijk, maar dichtbij het openbaar vervoer naar de stad), over het duurzame én stijlvolle ontwerp, over de snelle efficiënte bouw, over mede-opdrachtgeverschap, over de gemeenschappelijke tuin en het buurthuis, over alle afmetingen en plattegronden en hoe u daar in uw eigen woning mee kunt variëren. Alles wat u maar wilt weten over deze unieke manier van wonen.

Maar… wat we u vooral op het hart willen drukken is dat we het sámen doen. Met elkaar maken we van deze mooie plek, óns thuis. We hebben er heel veel zin in! Doet u mee?

Een hartelijk groet,

Toos Zeelenberg en Koos Roorda
inititiatiefnemers Buurtschap de Gast